Τι είναι και πως λειτουργούν τα αγαπημένα;


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Το tsantes.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις κάποια αγαπημένα υποψήφια προς αγορά τσαντών, ώστε όταν επιστρέψεις, να είναι συγκεντρωμένα σε μία λίστα και να μην τα ξαναψάχνεις.

Στη λίστα αυτή θα εμφανίζονται τα προϊόντα που πρόσθεσες στα αγαπημένα σου είτε τώρα, είτε στο παρελθόν σε προηγούμενη επίσκεψή σου.

Κάθε φορά που θα μπαίνεις στο site θα βρίσκονται σε αυτή τη λίστα τα δικά σου αγαπημένα για 3 μήνες!

Μπορείς να προσθέσεις όσα θέλεις πατώντας την καρδούλα σε κάποιο υποψήφιο προϊόν. Αντίστοιχα μπορείς να αφαιρέσεις όσα θέλεις απλά πατώντας το link 'αφαίρεση'.

Ως βασική μας αρχή είναι να σου παρέχουμε ό,τι χρειάζεσαι χωρίς ταλαιπωρία. Για το λόγο αυτόν δεν χρειάζεται να είσαι μέλος ή κάτι τέτοιο για να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία αυτή.

Αν κάποιο από τα προϊόντα που έχεις στα αγαπημένα σου αφαιρεθεί, θα αφαιρεθεί αυτόματα και από τη λίστα σου. Αν επανέλθει, θα επανέλθει και στη λίστα σου ταυτόχρονα.


Σχετικές συχνές ερωτήσεις

Που χρησιμεύει;
Στο να έχεις συγκεντρωμένα τις αγαπημένες σου τσάντες σε ένα μέρος ώστε να μην ψάχνεσαι.

Γιατί κάποιες τσάντες που είχα βάλει πιο παλιά δεν εμφανίζονται;
Αν είχες βάλει στο παρελθόν κάποιες τσάντες στα αγαπημένα σου και δεν τα βλέπεις πλέον στη λίστα, τότε αυτό σημαίνει ότι σταμάτησαν να είναι διαθέσιμα προς αγορά απο το αντίστοιχο eshop.

Μέχρι πόσες τσάντες μπορώ να βάλω στα αγαπημένα;
Μπορείς να βάλεις μέχρι 15.

Αν μπω από άλλον υπολογιστή θα μπορώ να τις δω;
Δυστυχώς όχι. Το σύστημα δουλεύει με cookies και θα μπορείς να δεις παρελθόντα αγαπημένα μόνο από το ίδιο μηχάνημα. Αντίστοιχα αν σβήσεις τα cookies από τον browser σου η λίστα πιθανόν να αδειάσει.


δεν έχεις τίποτα στα αγαπημένα  [?]
Κλικ στην καρδούλα σε αγαπημένες σου τσάντες και όποτε μπαίνεις στο tsantes.gr θα τις βλέπεις εδώ.
Στείλτο στο email μου
Θα σου στείλουμε τη σελίδα αυτήν που βλέπεις στο email σου (το link της) ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη δεις και από τον υπολογιστή σου και να συνεχίσεις την περιήγηση από εκεί.

Το email σου:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δεν εγγράφεσαι πουθενά, παρά μόνο σου στέλνουμε το συγκεκριμένο email με το link.
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ
Γυναικείες Ώμου Γυναικείες Tote Γυναικείες Hobo Φάκελοι - Clutch Γυναικείες Πλάτης Γυναικείες Χιαστί Γυναικείες Χειρός Όλες οι Γυναικείες  ❯
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ
Ανδρικές Backpacks Αθλητικές Ορειβατικά Σακίδια Τσαντάκια Επαγγελματικές Laptop Χαρτοφύλακες Πορτοφόλια Παιδικές Σχολικές Βαλίτσες Σακ Βουαγιάζ Ταχυδρόμου Θαλάσσης

Ειδοποίηση μείωσης τιμής
 
Θα παρακολουθούμε καθημερινά το προϊόν αυτό και όταν μειωθεί η τιμή του θα σου στείλουμε αμέσως μία ειδοποίηση.