ΑΡΧΙΚΗΤΑΞΙΔΙΟΥ        

Τσάντες Ταξιδίου

Οι τσάντες ταξιδίου που συγκεντρώνουμε εδώ είναι για πολλές και διάφορες χρήσεις. Μπορείς να βρεις βαλίτσες, σακ βουαγιάζ, καθώς και διάφορες άλλες εναλλακτικές τσάντες ταξιδίου.

Όλη η κατηγορία διαθέτει πολύ ποιοτικές και αξιόπιστες τσάντες. Αντέχουν στο βάρος, δεν σκίζονται εύκολα, διαθέτουν έξυπνους χώρους και κουβαλιούνται εύκολα. Οι βαλίτσες είναι με ρόδες και ρυθμιζόμενη λαβή. Τα σακ βουαγιάζ είναι πολύ πρακτικά και ορισμένα από αυτά μπορεί να έχουν ακόμα και ροδάκια.

Μπορείς να βρεις μεγάλες βαλίτσες που χωράνε μέσα όλα σου τα ρούχα, βαλίτσες καμπίνας και χειραποσκευές για μικρά ταξίδια ή για να μην υπάρχουν χρεώσεις στις αεροπορικές εταιρείες. Επίσης μεγάλη ποικιλία στα σακ βουαγιάζ που βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη καθώς και πολλές άλλες επιλογές. Τσάντες ταξιδίου ασφαλείας με κλειδαριά, χειρός, πλάτης, ώμου, κτλ. Έχουμε και πολλές επώνυμες μάρκες όπως kem, doca, delsey, nike, adidas, verde, κτλ. Μπορείς να βρεις και προσφορές ή και εκπτώσεις από τσάντες ταξιδίου ώστε να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα.

more...


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

LOV'EM
ΑΡΧΙΚΗΤΑΞΙΔΙΟΥ        

Στείλτο στο email μου
Θα σου στείλουμε τη σελίδα αυτήν που βλέπεις στο email σου (το link της) ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη δεις και από τον υπολογιστή σου και να συνεχίσεις την περιήγηση από εκεί.

Το email σου:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δεν εγγράφεσαι πουθενά, παρά μόνο σου στέλνουμε το συγκεκριμένο email με το link.
 Ταξιδίου
Βαλίτσες Σακ Βουαγιάζ Βαλίτσες Καμπίνας Βαλίτσες Σετ Backpacks Ορειβατικές
περισσότερες  ❯

 Ευκαιρίες
Φθηνές έως 20€ Σε Προσφορά Από 50% έως 90%


 Όλες οι Κατηγορίες
Γυναικείες Τσάντες Ανδρικές Backpacks Αθλητικές Ορειβατικά Σακίδια Τσαντάκια Επαγγελματικές Laptop Χαρτοφύλακες Πορτοφόλια Παιδικές Σχολικές Βαλίτσες Σακ Βουαγιάζ Ταχυδρόμου Νεσεσέρ ΘαλάσσηςΕιδοποίηση μείωσης τιμής
 
Θα παρακολουθούμε καθημερινά το προϊόν αυτό και όταν μειωθεί η τιμή του θα σου στείλουμε αμέσως μία ειδοποίηση.