Τσαντάκια

Έχουμε συλλογή από χιλιάδες τσαντάκια σε διάφορα στιλ. Μπορείς να βρεις πολύ πρακτικά τσαντάκια ώμου ή χιαστί τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άνδρα.

Ακόμα, διαθέτουμε τσαντάκια χειρός που είναι μικρά και ευέλικτα καθώς και τσαντάκια μέσης ή στιλ μπανάνα που διαθέτουν έξυπνους χώρους. Τη συλλογή συμπληρώνουν τα τσαντάκια πλάτης που θεωρούνται απίστευτα βολικά και είναι κατάλληλα για πολλές περιστάσεις.

Όλα τα τσαντάκια που διαθέτουμε, χωρίζονται και με βάση τη χρήση τους. Έχουμε αθλητικά τσαντάκια, casual, επίσημα - βραδινά, με πολλές ή με λίγες θήκες, κτλ. Κατασκευάζονται από διάφορα υλικά ανάλογα τις προτιμήσεις σου. Τσαντάκια δερμάτινα, υφασμάτινα, μεταλλικά, suede και άλλα πολλά. Θα βρεις διάφορες επώνυμες μάρκες. Adidas, nike, polo, delsey, guy laroche, diplomat, cat και πολλά ακόμα brands. Αν θέλεις μπορείς να δεις και πολύ καλές προσφορές σε τσαντάκια γυναικεία ή ανδρικά καθώς και μοναδικές εκπτώσεις.

more...


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

LOV'EM
ΑΡΧΙΚΗΤΣΑΝΤΑΚΙΑ        

Στείλτο στο email μου
Θα σου στείλουμε τη σελίδα αυτήν που βλέπεις στο email σου (το link της) ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη δεις και από τον υπολογιστή σου και να συνεχίσεις την περιήγηση από εκεί.

Το email σου:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δεν εγγράφεσαι πουθενά, παρά μόνο σου στέλνουμε το συγκεκριμένο email με το link.
 Τσαντάκια
Ώμου - Χιαστί Μέσης Χειρός Βραδινά Γυναικεία Μέσης Δερμάτινα Ανδρικά
περισσότερα  ❯

 Ευκαιρίες
Φθηνά έως 20€ Σε Προσφορά Από 50% έως 90%


 Όλες οι Κατηγορίες
Γυναικείες Τσάντες Ανδρικές Backpacks Αθλητικές Ορειβατικά Σακίδια Τσαντάκια Επαγγελματικές Laptop Χαρτοφύλακες Πορτοφόλια Παιδικές Σχολικές Βαλίτσες Σακ Βουαγιάζ Ταχυδρόμου Νεσεσέρ ΘαλάσσηςΕιδοποίηση μείωσης τιμής
 
Θα παρακολουθούμε καθημερινά το προϊόν αυτό και όταν μειωθεί η τιμή του θα σου στείλουμε αμέσως μία ειδοποίηση.