Τσάντες Black Friday

(0)

Black Friday Τσάντες 2023

Έρχεται σε:

54
ημέρες
7
ώρες
έως τότε, δες 4.994 τσάντες με έκπτωση από 50% έως 90%:

γυναικείες  ❯
2.469 τσάντες με 50% - 90%


backpacks  ❯
540 backpacks με 50% - 90%


αθλητικές  ❯
249 τσάντες με 50% - 90%


επαγγελματικές ❯
19 τσάντες με 50% - 90%


τσαντάκια  ❯
341 τσαντάκια με 50% - 90%


πορτοφόλια ❯
1.076 πορτοφόλια με 50% - 90%


ταξιδίου  ❯
79 βαλίτσες & σάκοι με 50% - 90%


παιδικές  ❯
42 τσάντες με 50% - 90%


σχολικές  ❯
28 τσάντες με 50% - 90%Black Friday – Τι είναι


Η Black Friday (μαύρη Παρασκευή) πρακτικά είναι μια μέρα (εμπορική γιορτή) που έχει καθιερωθεί για τις πολύ μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές που κάνουν τα καταστήματα. Την ημέρα αυτή έχει γίνει έθιμο η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων να πουλάει τα προϊόντα της σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές έτσι ώστε να αυξηθεί ο τζίρος των πωλήσεων.

Στην πράξη, οι super προσφορές αλλά και οι πολύ μεγάλες εκπτώσεις της Black Friday γίνονται στα προϊόντα που βρίσκονται σε stock. Παρόλα αυτά είναι σίγουρο ότι μπορείς να βρεις πολύ χαμηλές τιμές ακόμα και σε νέα προϊόντα.

Σύμφωνα με το έθιμο αυτό, κατά το άνοιγμα των καταστημάτων εκατοντάδες άνθρωποι εισρέουν μαζικά για να προλάβουν να αγοράσουν τα προϊόντα που θέλουν σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις πολύ φθηνές τιμές και μεγάλες εκπτώσεις αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις.

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στην wikipedia.Τι προϊόντα αγοράζουν την Black Friday;


Οι προσφορές και οι εξαιρετικά μεγάλες εκπτώσεις που κάνουν τα καταστήματα αφορούν όλων των ειδών προϊόντα. Από ηλεκτρικές συσκευές έως ρούχα και από παπούτσια έως διάφορα αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα αγοράζει ο κόσμος: ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και υπόδυσης, διάφορα αξεσουάρ, αθλητικά είδη, παιχνίδια, κλπ, όπως αντίστοιχα και κάποιες υπηρεσίες που μπορεί να έχουν εκείνη τη μέρα πολύ μεγάλη έκπτωση στο να την αποκτήσει ο κόσμος ή στο να ξεκινήσει τη συνδρομή του.

Μπορείς να πάρεις περισσότερες ιδέες στο τι είναι καλύτερο και τι ειναι χειρότερο να αγοράσεις σε αυτό το άρθρο (στα αγγλικά).

Όσον αφορά τις τσάντες, η σελίδα μας (tsantes.gr) συλλέγει όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις Black Friday από όλα τα καταστήματα της Ελλάδας. Τις παρουσιάζουμε εδώ όλες μαζί συγκεντρωμένες. Γιατί να κουράζεσαι ψάχνοντας δεξιά και αριστερά; Πιο μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές Black Friday στις τσάντες δεν θα βρεις πουθενά αλλού.Πώς ξεκίνησε;


Η Black Friday έχει μεγάλη ιστορία. Ξεκίνησε στην Αμερική και οι πρώτες αναφορές σε αυτή την «εμπορική γιορτή» φτάνουν μέχρι και τη μακρινή δεκαετία του 1960.

Ο όρος Black Friday δεν είναι ξεκάθαρο πώς ακριβώς βγήκε ωστόσο εικάζεται ότι χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για να περιγράψει την έντονη ενόχληση των πεζών από την πολύ μεγάλη κυκλοφορία των οχημάτων εκείνη την ημέρα.Πότε πέφτει η Black Friday για το 2023;


Η Black Friday πέφτει πάντα την τέταρτη Παρασκευή του μήνα Νοέμβρη. Δηλαδή είναι κινητή «εμπορική εορτή».

Εκείνη την ημέρα καθώς και το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί οι τιμές πώλησης των προϊόντων είναι πολύ χαμηλές και η κίνηση στα καταστήματα αυξημένη. Για το 2023 η Black Friday πέφτει 24 Νοεμβρίου.

ΑΡΧΙΚΗBLACK FRIDAY ΤΣΑΝΤΩΝ        

site με ρούχα
Όλα τα ρούχα συγκεντρωμένα σε ενα site.
επίσκεψη  ❯ 


 Όλες οι Black Friday Τσάντες
 από 50% έως 90%:


 Γυναικείες Black Friday
Ώμου (693) Tote (389) Hobo (181) Βραδινά Τσαντάκια (61) Πλάτης (129) Χιαστί (1.090) Χειρός (557) Νεσεσέρ (76)
όλες οι γυναικείες  ❯
(2.469 προϊόντα από 50% - 90%)


 Υπόλοιπες Black Friday
Backpacks (540) Αθλητικές (249) Τσαντάκια (341) Χαρτοφύλακες & Laptop (19) Πορτοφόλια (1.076) Παιδικές (42) Σχολικές (28) Βαλίτσες & Σακ Βουαγιάζ (79)