(0)

Προαπαντημένες ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το tsantes.gr
Είναι μια ιστοσελίδα που συγκεντρώνει τσάντες και άλλα αντίστοιχα προϊόντα από πολλά online καταστήματα και τα παρουσιάζει με έξυπνο τρόπο στους επισκέπτες με βάση ορισμένα κριτήρια και φίλτρα. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα το προϊόν που τον ενδιαφέρει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα.

Οι τσάντες και όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα σας είναι δικά σας;
Όχι. Κανένα από τα προϊόντα που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα μας δεν είναι δικό μας ούτε πωλείται από εμάς. Όλα ανήκουν στα αντίστοιχα eshops που παραπέμπουμε τον επισκέπτη.

Πώς να αγοράσω προϊόντα από την ιστοσελίδα σας;
Δεν γίνεται να αγοράσει κάποιος προϊόντα από εμάς καθώς δεν είναι δικά μας. Σε κάθε προϊόν παραπέμπουμε τον επισκέπτη στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα που το πουλάει.

Πόσο είναι το κόστος αποστολής;
Η ερώτηση αυτή θα πρέπει να γίνει στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα που σας παραπέμπουμε σε κάθε προϊόν. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τις παραγγελίες, τη μεταφορά των προϊόντων και την πώλησή τους.

Τι γίνεται αν το προϊόν που αγοράσω είναι ελαττωματικό;
Θα πρέπει να απευθυνθείτε στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα που κάνατε την αγορά. Ενημερωθείτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα για την πολιτική που ακολουθούν σε αυτές τις περιπτώσεις. Το tsantes.gr δεν έχει σχέση με την πώληση και τη διάθεση των προϊόντων.

Γιατί να επιλέξω το tsantes.gr και να μην αγοράσω από ένα eshop;
Πρώτον γιατί συγκεντρώνουμε χιλιάδες προϊόντα από πολλά eshops οπότε έχουμε τεράστια ποικιλία. Όταν όλα τα προϊόντα από τα μεγαλύτερα eshops μαζεύονται σε μία μόνο σελίδα αυτό είναι μεγάλη ευκολία για τον χρήστη.

Δεύτερον επειδή τα παρουσιάζουμε με έξυπνο τρόπο ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει γρήγορα αυτό που θέλει. Τα προϊόντα χωρίζονται με βάση την κατηγορία και διάφορα φίλτρα όπως τιμή, μάρκα, χρώμα, σχέδιο, στιλ, είδος και άλλα πολλά. Επίσης συγκεντρώνουμε προσφορές και εκπτώσεις από πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, επώνυμες μάρκες και διάφορα άλλα που έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν τον επισκέπτη.

Τι δεν είναι το tsantes.gr;
Το tsantes.gr ξεκάθαρα δεν είναι eshop. Δεν έχει καμία σχέση με τις πωλήσεις και τη μεταφορά των προϊόντων. Η δουλειά του είναι να αναζητήσει προϊόντα από πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα και να τα παρουσιάσει στον επισκέπτη με έξυπνο τρόπο. Από εκεί και πέρα για τη σωστή διάθεση των προϊόντων καθώς και την εξυπηρέτηση των πελατών είναι υπεύθυνο το αντίστοιχο eshop.

Κάθε πότε ανανεώνονται τα προϊόντα που συγκεντρώνονται στην ιστοσελίδα;
Κάθε μέρα πολλές φορές. Διαθέτουμε εργαλεία που αναζητούν πολλές φορές μέσα στην ημέρα τα προϊόντα που πωλούνται στα eshops έτσι ώστε όσο είναι δυνατόν να παρουσιάζουμε αυτά που είναι σε απόθεμα καθώς και προσφορές που βρίσκονται σε εξέλιξη. Βρήκα προϊόντα στη σελίδα σας που δεν είναι διαθέσιμα στο eshop. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Παρόλο που ανανεώνουμε πολλές φορές την ημέρα τη δεδομένα που συλλέγουμε από τα καταστήματα, αυτό κάποιες σπάνιες φορές μπορεί να συμβεί. Αν ένα προϊόν δεν πωλείται πλέον στο eshop, τότε σε λίγες ώρες θα αφαιρεθεί και από τη σελίδα μας με αυτόματο τρόπο.

Πόσο είναι η χρέωση για τις υπηρεσίες σας;
Ο επισκέπτης δεν χρεώνεται απολύτως τίποτα για τις υπηρεσίες μας καθώς είναι δωρεάν.

Έχω και εγώ κατάστημα που πουλάει τσάντες ή παραπλήσια προϊόντα. Μπορώ να εγγραφώ και να παρουσιάζω τα δικά μου προϊόντα;
Αυτή τη στιγμή όχι. Σύντομα όμως θα μπορέσουμε να εντάξουμε και άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα στην ιστοσελίδα μας ώστε να μπορούν να παρουσιάζουν τα δικά τους προϊόντα.

Πώς είναι φτιαγμένο το tsantes.gr;
Πρόκειται για ένα custom project που δεν βασίζεται σε κάποια έτοιμη πλατφόρμα. Αυτό που βλέπει ο χρήστης δεν αποτελεί ούτε το 5% από το σύνολο της ιστοσελίδας. Όλο το σύστημα είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται σχεδόν ακαριαία στις απαιτήσεις του επισκέπτη και να του παρουσιάζει τα βέλτιστα αποτελέσματα με βάση τα δικά του κριτήρια επιλογής. Έξυπνοι αλγόριθμοι και βελτιστοποιήσεις ετών έφτασαν σε ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα όλα προς όφελος του επισκέπτη.

site με ρούχα
Όλα τα ρούχα συγκεντρωμένα σε ενα site.
επίσκεψη  ❯ 


 Γυναικείες
Ώμου Tote Hobo Βραδινά Τσαντάκια Πλάτης Χιαστί Χειρός Νεσεσέρ
περισσότερες  ❯

 Όλες οι Κατηγορίες
Γυναικείες Τσάντες Ανδρικές Backpacks Αθλητικές Ορειβατικά Σακίδια Τσαντάκια Επαγγελματικές Laptop Χαρτοφύλακες Πορτοφόλια Παιδικές Σχολικές Βαλίτσες Σακ Βουαγιάζ Ταχυδρόμου Νεσεσέρ Θαλάσσης